Help, mijn man is geen klusser!!

Ik kom binnen, doe het licht aan en ‘pang’, de lamp springt kapot. Schat, wil jij het lampje even vervangen! Nou, je had dat gezicht moeten zien, die paniek in zijn ogen! Hij heeft geen idee hoe dat moet, maar dan ook geen énkel idee. Hij heeft het 1x geprobeerd, na aandringen van mij, maar meteen sloegen alle stoppen door en toen ik vroeg of hij de hoofdschakelaar van de stoppenkast even om wilde zetten wist hij weer niet waar ik het over had. Al snel kwam ik erachter dat hij twee linkerhanden heeft. Raar he, maar zulke mannen bestaan dus écht en ík heb zo’n man! Er zijn vrouwen, van die lucky women, die van die mannen hebben die onder het motto vallen ‘wat zijn ogen zien, maken zijn handen!’ en die aan het eind van de dag alle klusjes gefixt hebben, maar nogmaals die heb ik dus niet. Daarom heb ik laatst zelf maar een gereedschapskoffer gekocht. Je kent ze wel, zo’n koffer die je openklapt en waar dan aan beide kanten allerlei basisgereedschap zit. Ik noem het mijn ‘eerste hulp bij klussen’ koffer, want ja, er zal toch af en toe wat gedaan moeten worden! Laatst vroeg ik hem of hij uit de koffer even de kruiskopschroevendraaier wilde aangeven. Het enige wat ik hoorde was ‘Welke koffer? Wat voor schroevendraaier?’ en dan weet ik genoeg….. Hij heeft geen idee wat er in die zwarte koffer zit. Hij weet het verschil niet tussen een nijptang en een waterpomptang. Hij zegt ja, maar bedoelt nee als ik zeg dat dit inbussleutel nr. 4 is en je kunt mij opvegen van het lachen als de verwarmingsmonteur tegen hém verteld dat het expansievat bijgevuld moet worden. Help mijn man is GEEN klusser! Dat stond toch echt niet in de bijsluiter toen ik hem trouwde! Gelukkig is hij wel heel goed in iets anders.

Eerste hulp bij klussen!

2 Reacties op “Help, mijn man is geen klusser!!”

  1. Je kan ook niet alles perfect hebben, Mirjam! Ook jij hebt het Willemse gen dus wij doen het zelf wel. Toch? Als hij maar lief is.

  2. 🤣🤣🤣 ik heb echt tranen in mijn ogen van het lachen!!!!Ik val gelukkig onder de categorie’lucky women”
    Gelukkig is hij wel heel lief😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s