Mark Rutte, alsjeblief, doe er wat aan!

Ik val van de ene verbazing in de andere. Het is toch godgeklaagd wat er in Nederland gebeurt! Eerst komt onze Mark Rutte met halve maatregelen tegen het coronavirus. En waarom? Alleen maar om dit zelfzuchtige, betweterige volkje geen gezag en autoriteit duldt. Dat is in Spanje wel effe anders. Hier wonen 50 miljoen mensen die al een week binnen zitten en zich bijna allemaal aan de regels houden omdat politie en leger hier de baas zijn. Dus het kan wel. Maar de Nederlander wil graag zelf beslissen. Wat een onzin zeg. Deze crisis snakt naar duidelijkheid en maatregelen. En zo duidelijk dat we het niet in ons hoofd halen om in discussie te gaan. Maar nee, Rutte smeekt ons nu elke dag om te gehoorzamen. ‘Mensen alsjeblief, houd 1,5 meter afstand, blijf zoveel mogelijk thuis’. Maar we doen het lekker niet. We gaan gewoon massaal naar het strand, naar het tuincentrum of lekker chillen in het park want ja, je kan toch niet de hele dag binnen zitten. Hé dat moet je in het ‘normale’ leven eens tegen je man en kinderen zeggen als ze de hele dag achter de playstation of tv hangen! Maar het toppunt van schaamte is het bericht dat agenten expres in het gezicht gehoest zijn door ‘coronapatienten’! Mijn God, we kunnen dus nog dieper zinken! Ik dacht dat het dieptepunt bereikt was toen mafkezen vuurwerk gooiden naar onze hulpverleners met Oud en Nieuw! Beseffen ze wel dat dit dezelfde mensen zijn die nu dag en nacht klaar staan. Dat dit dezelfde mensen zijn waar we vorige week massaal voor applaudisseerden? Ik schaam me diep, heel diep voor al die egoïsten die hun gang blijven gaan en voor het uitschot in onze samenleving. Mark, alsjeblief, doe er wat aan!

Politie en leger zijn in Spanje de baas!

7 Reacties op “Mark Rutte, alsjeblief, doe er wat aan!”

 1. Nou Dick, mooie theorie en ga lekker de straat op, veel handen schudden, knuffelen en laat me weer wat weten als jij of je naasten een strijd hebben moeten leveren tegen dit virus.

 2. IKMIRJAM, dat zal ik je haarfijn uit de doeken doen. Wij hebben 80 jaar gevochten om ons te ontdoen van de Spaanse fascisten. De door u geroemde Guadia Civil rijdt nog steeds rond met het fascisten teken op de auto (zie foto) en op het uniform. De Verenigde Nederlanden waren zo’n beetje het eerste land in de wereld waar het volk het min of meer voor het zeggen kreeg in plaats van despoten. Het kropt iedere keer weer op. Recent nog met Nappie en heel kort geleden met buur met de poppensnor. Nu is het weer ene meneer Ping die het voor elkaar heeft gekregen tot aan zijn dood opperhoofd en despoot te mogen blijven en het hele volk knechten met behulp van leger en politie en de ontwapening van het volk. De sociale controle via gezichtsherkenning is nu al een feit. Volgende stap is dat ieder borelinske een chip krijgt ingeplant zodat de gedachten kunnen worden uitgelezen en centraal kunnen worden bijgestuurd. Nu al heeft hij het voor elkaar gekregen wereldwijd een massahysterie op te zetten. Het is van ongekende orde en tot nu toe doen alle roergangers er aan mee, bang gezicht te verliezen. Vorig jaar overleden er in Nederland 17.000 mensen aan influenza virussen waarvan 7 tot 15% van het corona type. Geen paniekaanvallen, geen gillende sirenes door de straten, geen zandzakken voor de deur, geen schuttersputjes, geen gasmaskers, geen opzwepende massahysterie op de staats TV allemaal, niks nada en net zo besmettelijk zo niet erger. In Duitsland kwamen er 27.000 om en jaarlijks 40.000 aan het zeer besmettelijke MRSA. Met geen woord en dus ook niet van jou. Waar was je met emmer en schort en ontsmettingsmiddel? Over ontsmettingsmiddel Lysol gesproken verboden door onze wijze roergangers (op basis van fenol) en potdorie nu zijn artsen in Wuhan COVID-19 geïnfecteerden met een oplossing van fenol aan het injecteren en weg enge beestjes. Het is één grote wel georganiseerd hoax. Let op de middelstjes Haarlemmer olie zijn al in de maak en klaar door de heer Ping C.S. en trek uw beursje maar open. De angstmarketing staat al in de startblokken. Lees eerst eens het artikel van de Amsterdamse arts en filosofe Marli Huijer. Daarna kun je je nader verklaren. In Nederland nu 136 overledenen misschien aan een corona type virus. Men weet het niet. In Duitsland 93 op een bevolking van 80 miljoen. Duitsland en Europa in de slaapstand gezet. Knettergek is men aan het worden.

 3. Wat ik. Iet snap, eerst zegd Rutte, we moeten allemaal het virus krijgen om de imumiteit, en nu mag je geen handen geven een afstand houden dat is toch tegenstrijdig. En ik hoor er niemand over.

 4. Vanaf grens Hazeldonk tot Breda zaterdag en zondag meer auto’s en mensen gezien dan een week javea en 1800 km naar Nederland. Overigens niet gecontroleerd bij de grens om 8.00 am in Frankrijk. De reis ging perfect,bijna op cruisecontrol gereden.Maar de reden is natuurlijk ……..!!
  Vanmorgen naar ah geweest ,mensen ,personeel weten nog niet wat de covid kan veroorzaken ,nog geen beleid zoals bij de Mercadonna.
  Dus Rutte neem een voorbeeld aan Spanje anders ?…..

 5. Wij komen net terug uit Spanje en ben blij dat we weer in Nederland zijn.Maar wat mij betreft mag het hier wel wat strakker aangepast worden ik voel mij echt niet heppie tussen de mensen die zo dicht op je staan daar hebben we in Spanje geen last van gehad.

 6. Mark is Liberaal. VVD

  Liberalen streven naar een samenleving waarin burgers grote vrijheden genieten, zoals de burgerrechten die het individu beschermen en de macht van de staat en de kerk beperken. Ook streeft het liberalisme naar een vrije markt waarin de overheid zich terughoudend opstelt.

  Liberalisme – Wikipedia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s