Effe niet zo trots op NL!

Ik begrijp er echt helemaal niets van! Hoe kan het nou dat er in Nederland toch weer een groep malloten is die tegen de regels in gaat. Die elk advies gewoon negeren. Als je toch als verstandig mens het nieuws volgt en op de televisie beelden ziet van wanhopige artsen en verpleegkundigen, overvolle IC’s, kerken vol met doodskisten in Italie, ziekenhuizen waar mensen eenzaam sterven, personeel dat met de handen in het haar zit, dan is het toch niet te bevatten dat er dus altijd weer mensen zijn die de kont tegen de krib gooien en alleen aan zichzelf denken! Ik lees over café’s die toch open gaan, een ‘schijt aan corona’ feestje in het oosten van het land, thuiskapsters die stiekem blijven knippen, gereformeerde die gewoon met z’n allen naar de kerk gaan en mensen die de 1,5 meter afstand totaal niet serieus nemen. En ik denk bij mezelf ‘hoe is het nou toch mogelijk’. Ik breek mijn hoofd erover en heb er geen verklaring voor. Als mensen dit soort dingen doen dan ben ik effe niet zo trots op Nederland!

Eén reactie op “Effe niet zo trots op NL!”

  1. En weer kritiek op kerkgangers die NIET meer naar de kerk gaan.
    Ook de gereformeerde kerken doen geen diensten meer dan alleen met de noodzakelijke mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s