Het gedoe met geannuleerde vluchten!

‘Verplaats je reisdatum…’ Hé dat verbaast me niks Ryanair in deze corona-tijd! Of ik even een andere datum wil kiezen voor de vlucht Bologna-Alicante. Maar als je het niet erg vindt laat ik Italië voor de rest van dit jaar even voor wat het is. Die geplande rondreis door Toscane komt ooit nog wel. Maar ik zie iets vreemds. Het is alleen de terugvlucht die Ryanair annuleert! En de heenreis dan? Wat is daarmee aan de hand? Dat vertelt de mail niet en probeer dan maar eens in contact te komen met Ryanair. De klantenservice is onbereikbaar, mails krijg ik onbeantwoord terug, reacties op mijn chats? Vergeet het maar. Maar dan vind ik online het EU261 claimformulier. Wauw! Ik vul het meteen in, maar als ik de datum moet aangeven van de ‘verstoorde’ vlucht krijg is een error! Geen beweging meer te krijgen in dat formulier. Wat een gedoe zeg. Ik ben helemaal klaar met al die geannuleerde vluchten. Bij Transavia heb ik er inmiddels al drie die niet doorgaan. Ze beloven vouchers maar wanneer die komen weet niemand. Ik zie ook dat je alweer kunt boeken voor het najaar. Nou ik ben maar alvast begonnen met omboeken. Zoals het er nu naar uitziet hoop ik in oktober naar Nederland te kunnen. Terug in mijn mailbox zie ik eindelijk een bericht van Carrefour over mijn bestelde frituurpan. Ik word er gewoon een beetje opgewonden van, snel vertaal ik de Spaanse tekst….’Door de enorme drukte kan de levering van uw product wat vertraagd zijn. We doen ons uiterste best zo snel mogelijk te leveren’. Verdorie, wat een gezeur met die pan. Ik klik toch even op de button ‘Ver mis pedidos’ (bekijk mijn bestellingen) en heel verrassend staat daar ‘in behandeling’, haha, dat staat er al bijna elf dagen! Ik ben er eigenlijk wel klaar mee, weet je wat, ik bestel er gewoon nog een bij ander bedrijf. Zoals een vriendin laatst zei: ‘Dan heb je er straks één voor de frietjes en één voor de kroketten. Eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee. Ik hou jullie op de hoogte!

5 Reacties op “Het gedoe met geannuleerde vluchten!”

  1. Kijk daarom heb ik er ook twee ! 1 voor de frietjes en 1 voor de gepaneerde dingen 😊
    En ook makkelijk als kinderen en kleinkinderen tegelijk op bezoek komen 😂 beetje meer volume anders staat moeders te lang bij de frituurpan

  2. Hallo Mirjam, via facebook ben ik op je site terecht gekomen. Ik lees al een tijdje je blogs met plezier en…..ik hoop dat je snel de frites pan binnen hebt. Ook ik(en manlief) snakken naar een frietje MET en ook wij zitten in de harde lockdown in Spanje (Calpe) We zijn overwinteraars en zitten gelukkig in een mooi appartement met schitterend uitzicht. En ook ik heb een blog yvonneciao.nl
    Gewoon leuk om te doen.
    Morgen gaat de zon weer schijnen, groet uit Calpe, Yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s