Geluk zit in kleine dingen!

Geen wasgoed is veilig bij mij. Vanmorgen werd ik wakker en meteen gris ik alles wat ik tegenkom mee. Hup linea recta naar het washok. Geen shirt, boxer, handdoek of sok is veilig. Ik hou van schoon, van fris en de wasmachine is mijn grootste vriend. Dat ding draait elke dag. Ik weet dat ik een beetje doorsla en dat het helemaal niet gek is om een shirt nog een dag te dragen, maar het lukt me gewoon niet. Vandaag is de witte was aan de beurt dus ook mijn beddengoed. Even ter info, al mijn beddengoed is wit wit. Niet cremewit, niet gebrokenwit, niet parelwit, nee stralend wit en dat wil ik graag zo houden, daarom gaat dat beddengoed zeker drie keer in de week mee in mijn ‘gris’ ronde naar het washok! Heel soms laat ik het dekbedovertrek nog even zitten en zijn alleen het onderlaken en de kussenslopen de gelukkige, maar dat is inderdaad héél soms. Het liefst was ik mijn beddengoed trouwens elke dag! Als de was heeft gedraaid, vandaag op 40 graden, maar wel met een schepje Oxi Action, hang ik het buiten, lekker in de zon, lekker in de wind, lekker fris. En terwijl ik de lakens aan het ophangen ben vraag ik me af: ‘Ben ik nou de enige met deze afwijking of zijn er nog meer vrouwen in de wereld die zo’n lol hebben met wasgoed? Ik heb me verder de hele dag lopen verheugen om naar bed te gaan, lekker tussen de schone lakens. Even snuffelen, het ruikt zo lekker, heerlijk! Wat kan een mens gelukkig zijn met kleine dingen!

6 Reacties op “Geluk zit in kleine dingen!”

  1. Al hoe heerlijk schoon beddegoed e.d. ook is, ik hoop niet dat er veel vrouwen met deze “afwijking” zijn. Wat een waterverspilling is dat, elke dag zoveel wassen, alleen voor de lol, en dat in deze gortdroge tijd, in Spanje, terwijl het nijpende watertekort alweer op de loer ligt, elk jaar weer, wereldwijd…..:-(

  2. Hoi als het aan mij lag verschoon ik ons bed ook elke dag zo lekker om onder schone lakens te liggen. Maar ik doe het niet hoor🤗

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s