Jan Versteeg, de leukste ambassadeur!

Zo rond half elf ga ik mijn bed in. Ik ruik nog even aan mijn frisse lakens (jullie weten dat ik daar van hou) en pak mijn telefoon. Ik ga direct, zonder omwegen, op mijn doel af: de Facebookpagina van de Nederlandse ambassadeur in Madrid Jan Versteeg! Ik ben gestopt om de hele dag alles en overal te lezen en te horen en te volgen over het virus. De helft daarvan is nep, klopt niet of is helemaal niet waar. Maar niet bij mijn eigen Jan Versteeg. Hij is mijn houvast in deze roerige tijden, mijn baken. Jan komt altijd zo tussen negen en tien uur ’s avonds in de lucht. Jan schrijft over de boeken die hij leest, over dat zijn vrouw en kinderen in Nederland zijn en hij hier opgesloten zit in Madrid, over de gespotte tuimelaars voor de kust van Denia, over muzikale gebeurtenissen. Het is nooit saai met Jan, hij heeft een groot scala aan onderwerpen en als actueel toetje komt hij elke dag met de update over het corona virus zowel van Nederlandse zijde als van Spaanse kant. Alles wat hij schrijft klopt al een bus. Als je goed op de hoogte wilt blijven en niet verrast wilt worden door allerlei onzin die de hele dag rondgaat, ga dan ook elke avond, net als ik, naar Jan Versteeg. Hij is de meest betrouwbare en leukste ambassadeur van Nederland! Tot morgen.

p.s. Nog steeds geen frituurpan.

7 Reacties op “Jan Versteeg, de leukste ambassadeur!”

  1. ik ben ook heel blij met onze ambassadeur en zijn ambasade personeel
    zit hier in mijn eentje in benidorm en blij met zijn up dates en verhalen dank u wel

  2. Hallo Jan ik heb hele goede fijne berichten over je gehoord jij bent ambassadeur waardig . En je hebt een hele mooie Hollandse herder TOP . Veel sterkte in deze roerige tijden 🍀🍀🍀🍀groetjes Thea uit Leiden Holland

  3. Helemaal mee eens, zeer geruststellend in een wereld van fake news en opgeklopte waanzin ! Ga zo door Jan !! We love you !! B+Y 👍👍👍

  4. Hier ben ik het helemaal mee eens. Ook voor mij zijn de updates van Jan Versteeg een dagelijks ritueel geworden en inderdaad alleen waarheden die hij dagelijks schrijft. Ook niet te vergeten zijn collega die eens per week zijn honneurs waarneemt op een gelijksoortige manier. Van mij dan ook een hele diepe buiging voor alle medewerkers van de Nederlamdse Ambassade in Madrid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s