Pedro Sánchez, por favor!

Goed nieuws! Vanaf 2 mei mogen we waarschijnlijk wandelen en sporten! Ik kan haast niet wachten wat de baas van Spanje, Pedro Sánchez, ons dinsdag gaat vertellen, want ik ben wel klaar met dat thuis zitten. Na al die weken zijn mijn lichaam en geest in een huisarrest stand gekomen. Dat wil zeggen: ik ben duf in mijn hoofd en lamlendig in mijn lichaam. Dat doet lang opgesloten zitten blijkbaar met je. Hoe geweldig is het als ik samen met mijn lieverd weer onbespied kan rondlopen op straat, dat ik niet meer over mijn schouder hoef te kijken of meneer agent in aantocht is, dat Pep, onze Mechelaar, weer kan sjezen door de Campo, spelen met andere honden en dat we weer gezellig met de buren kunnen kletsen, lekker in de tuin, wijntje erbij, dat is wel even wat anders dan alleen maar met mijn man. Ik hoop zo dat ik snel naar de boulevard kan en dat het strand weer opengaat, even lekker met mijn tenen in het zand. En als ik dan nog verder droom gaan er misschien wel weer wat terrasjes open of kan er ergens wat gegeten worden. Alleen al bij deze gedachtes gaat er een energieboost door mijn lijf die niet te stuiten is. Wauw, daar knap ik van op. En daarom kijk ik reikhalzend uit naar dinsdag en hoop ik zo dat Pedro met goed nieuws komt. Pedro Sánchez, por favor! Tot morgen.

p.s. Nog steeds geen teken van de frituurpan. Niet zo gek, want wat blijkt: de Conforama bezorgd niet in corona tijd! Je kunt je bestelling ophalen in de winkel, maar wel pas als deze weer open is! Hadden ze dat niet eerder kunnen vertellen? Poging vier: de Mediamarkt!

3 Reacties op “Pedro Sánchez, por favor!”

  1. Giet ruim olie in een diepe pan en frituur je patatjes. Haal ze eruit met een schuimspaan. Succes 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s