Mijn gevecht met de frituurpan!

Toch nog even over de frituurpan, want aan deze soap lijkt geen eind te komen. De eerste en tweede pan bestel ik bij Carrefour. Op pan 1 wacht ik twaalf dagen, en al die tijd heb ik een ongekende trek in zelfgebakken Vlaamse frieten. Wat een teleurstelling, als na bijna twee weken het verlossende bericht komt: ‘niet meer leverbaar’. Oké kan gebeuren, denk ik nog. Ik kruip achter mijn laptop en bestel pan 2, weer bij Carrefour. Fingers crossed, het wachten begint opnieuw. Maar slim als ik ben, nou eerlijk gezegd op aanraden van een vriendin, bestel ik ondertussen pan 3 bij Conforama. Ik ga gewoon op twee paarden wedden. Na dagen wachten, hopen en smachten krijg ik een mailtje over pan 2: ‘niet meer leverbaar’. Nou heb ik er nog één in bestelling staan. Het wordt inmiddels bijna een obsessie en zeker als er dan allerlei goedbedoelde of ‘leuke’ reacties binnen komen: ‘Wij eten vanavond verse frieten!’, foto erbij waar ik kwijlend naar kijk, ‘Doe het op de ouderwetse manier, gewoon olie in een pan’ schrijft iemand of ‘In Belgie kan ik gewoon naar de frietkot’ met allemaal smileys erbij. De speciale ‘freír’ aardappelen lopen bijna de kast uit, die zijn het wachten ook beu. Ik wacht dus nog steeds op pan 3 van Conforama, maar ik hoor gewoon niets, niks, nada. Maar dan opeens lijkt de redding nabij want een zeer betrouwbare bron stuurt me een appje ‘Je zit voor je frituurpan in de verkeerde shops. Bestel er een bij http://www.pccomponentes.com, leveren meestal binnen 24 uur’. Ja, dat kon ik natuurlijk niet weten, wie verwacht nou dat je bij een computerwinkel frituurpannen kan kopen! ‘Is een beetje de Spaanse bol.com’ stuurt hij er nog achteraan. Dus, advies meteen opgevolgd, pan besteld. Even voor alle duidelijkheid, er staan nu nog twee pannen in levering: één bij de Conforama en één bij de PC Componentes. De spanning loopt op. Zal het mij ooit lukken om een frituurpan geleverd te krijgen! Tot morgen.

3 Reacties op “Mijn gevecht met de frituurpan!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s