Foto met gevolgen!

Het is alweer drie maanden geleden, Valentijnsdag en mijn lieve schat heeft een tafeltje gereserveerd voor twee, knus in het hoekje van de serre met uitzicht op zee bij restaurant Brel. We heffen ons glas Cava, vol liefde kijk ik hem aan: ‘op jou, op mij, op ons’. Wat een heerlijke plek om de dag van de liefde te vieren. We geniet van de overheerlijke lasagne van chef Gregory en zijn lekkerste rosé. De sfeer is top, het eten bijzonder en het uitzicht op zee geweldig. Je kunt me niet gelukkiger maken. ‘Fotomomentje schat’. Ik maak vanuit mijn geliefde plekje een foto (onderstaand) en post deze op Facebook. Drie weken later stuurt Brel een reactie: ‘bedankt voor je deelname aan onze Are you lovely-wedstrijd’. Huh, wedstrijd? Ik blijk dus de winnaar van een fotowedstrijd te zijn. Ik wist niet eens dat ik meedeed, dat is dan wel weer grappig. Ze vragen me even te bellen, ja, dat doe ik natuurlijk meteen. Ben benieuwd wat ik gewonnen heb. Ik hoop op een etentje voor twee, knus in het hoekje van de serre met uitzicht op zee! De volgende dag ben ik er, ‘om twee uur graag’, was de boodschap. Het is druk, alle tafeltjes bezet, de obers vliegen links en rechts langs me heen en ik maar wachten en wachten. Dan eindelijk, ik denk na een kwartiertje, verschijnt de opper-ober met de mededeling dat ik teruggebeld wordt. Een beetje teleurgesteld druip ik af. Er gaan een paar weken voorbij. Ik hoor niks, stuur ze nog een berichtje, geen reactie en dan breekt corona uit. Die prijs ben ik meteen vergeten, we hebben wel wat anders aan ons hoofd. Tot ik vanochtend de foto tegenkom. Ben eigenlijk toch best benieuwd wat ik gewonnen heb en als ik hun Valentijnsactie nalees op Facebook zie ik: Los ganadores obtendrán 2 bautismo de buceo en pareja? O jee, dat klinkt niet als een etentje voor twee. Als ik het goed begrijp krijg ik een duikdoop voor twee! Die prijs laat ik aan me voorbij gaan. Ik heb in een grijs verleden vele duiken gemaakt en aan mijn man is het zeker niet besteed, die is al een keer gedoopt in de Jordaan. Nou ik maak geen foto’s meer bij Brel, straks win ik ook nog een luchtdoop!

Eén reactie op “Foto met gevolgen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s