Bedankt voor de restaurant tips!

Ik ben blij, opgelucht en druk tegelijk. Woensdag 20 mei is mijn grote liefde jarig en ik wil niets liever dan dat samen met vrienden vieren. Geen groot feest dit keer. Geen huis vol zodat ik al dagen aan het inslaan ben en in de keuken sta om van alles te maken, nee dit jaar zie ik ons zitten op een sfeervol terras van een goed restaurant, ergens onder de bomen aan een mooi gedekte tafel en als de glazen zijn gevuld met de beste witte wijn proosten we op zijn verjaardag. Ja, zo zie ik 20 mei voor me, maar ja, zolang we nog in fase 0 zaten viel er niet zoveel te regelen. Maar vanaf vandaag is alles anders, we zitten in fase 1. Wat een heerlijk idee dat we, na negen weken, weer samen de deur uit kunnen, weer op een terrasje mogen zitten. Maar meteen komt dé grote vraag ‘Waar gaan we heen?’. Om het mezelf makkelijk te maken heb ik een berichtje geplaatst op een Costa Blanca Facebook groep en ik kreeg meteen heel veel suggesties, echt heel leuk, dank jullie wel! Namen als Sabor, El Tossal, Meliton, Chef Privédo, La Maya, Fabels, Can Sueño en Zero Zero kwamen voorbij. Ik heb mijn keus gemaakt. Ik neem hem mee naar één van deze restaurants en ik weet zeker dat woensdag een bijzondere dag zal worden. Een dag die een plekje krijgt op ons lijstje van ‘mooie herinneringen’. Als onze glazen gevuld zijn, kijk ik hem liefdevol aan en zeg: ‘Op jou, op mij, op ons’.

6 Reacties op “Bedankt voor de restaurant tips!”

  1. Beste Linda, dit is wel heel persoonlijk voor iedereen, Ik weet alleen dat het leven hier meer dan heerlijk is. Wij wonen net boven Alicante, Mutxamel, El Campello. Het weer is hier heel goed, beter dan 20/30 km naar het noorden zoals Altea bv. Misschien een idee om eens vrijblijvend met Rinus van Vliet te praten. Hij heeft hier heel veel Belgen en Nederlanders geholpen om het juiste huis te vinden. Info@huizeninspanje.nl

  2. Ola, Ik ben Linda, een bijna gepensioneerde vrouw. Is het een aanrader om definitief iets te huren of kopen in de Costa Blanca? Wij dromen er al zolang van maar kunnen nog niet kiezen en beslissen. Welke stad is een aanrader om als Belgisch koppel onze gepensioneerde vrijheid te beleven? Wij zijn vrij sociale mensen die houden van een glaasje een babbeltje, een grapje, en veel lachen.
    bedankt alvast voor de persoonlijke info. Linda

  3. Wat leuk, lief en gezellig….
    Een heel gezellige dag morgen en vast van harte gefeliciteerd….
    Veel plezier, eet smakelijk en op je gezondheid!! Proost….!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s