Een blije Mechelaar!

Ja en pas als je dan weer een paar dagen het ‘oude’ leven hebt opgepakt merk je wat je gemist hebt al die weken. Maar dat geldt niet alleen voor mij, nee, ook Pep, mijn Mechelse herder, heeft haar draai weer gevonden. Fase 1 is nog niet afgekondigd hier in Spanje of we zitten alweer samen in de auto om kwart over zeven ’s ochtends. We mogen weer verder van huis wandelen, we mogen weer naar ons favoriete stekkie in de bergen van Busot. Als we onderweg zijn kijk ik naar haar via mijn spiegel en zie haar koppie met die grote gespitste oren. Een en al opwinding. Ze herkent de weg, dat kan ik zien. Ze zijn zo slim hè die Mechelaars en hoe dichter we bij het wandelgebied komen hoe enthousiaster ze wordt. Wandelen in de Campo, betekent ruim een uur wandelen, betekent vrijheid, betekent rennen, racen, springen, gek doen en betekent straks thuiskomen en doodmoe zijn, maar het betekent ook wandelen met haar drie Welshe vriendinnetjes en ja hoor als we aankomen staan Belle, Fable en Pippa haar al op te wachten. Wat een blijdschap en wat heerlijk om te zien hoe de honden elkaar na al die weken begroeten. Even lekker die neuzen tegen elkaar, rondjes om elkaar heendraaien en met de poten tegen elkaar op springen. Wat een geluk om hond te zijn, voor hun bestaat er geen 1,5 meter samenleving!

3 Reacties op “Een blije Mechelaar!”

  1. Leuk verhaal met die honden dan kan je genieten samen met mens en dier…Ik ben aan het af telen om in juli terug naar mijn huis in Spanje te gaan na 4 maanden in Nederland te zijn geweest….Mijn tuin zal wel een wildernis zijn.Groeten Jack valk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s