Daar gingen de 1e golfballen!

Ja, vandaag was het dan eindelijk zover, vandaag kreeg ik mijn eerste golfles hier in Spanje. Het heeft allemaal wel even geduurd want ik moest eerst aan de nieuwe heupen. Rechts zat er al een paar jaar een nieuwe in en sinds een half jaartje is links ook vervangen en al die tijd was voor mij de grote vraag: ‘Kan ik, als bionische vrouw, nog wel golfen?’. Het lijkt me heerlijk. Ik kijk de hele dag vanaf mijn terras op hole 1 en ja, als je iedereen dan zo ziet spelen dan gaat het ook kriebelen. Om te beginnen ben ik eerst maar eens naar de sportwinkel gegaan en heb ik wat sportkleding gekocht, een rokje met zo’n broekje eraan vast zodat je, als je bukt, niet meteen in je hipster staat, een vrolijk shirt erbij en bijpassende sokjes. Toen heb ik de golfleraar gebeld en hem uitgelegd hoe het zit met mijn heupen. ‘Geen probleem, we gaan jouw heupen zoveel mogelijk ontzien’ was zijn reactie. ‘Ik ga jou een hele speciale swing geven, zodat jij zonder last heerlijk kan gaan golfen’. Het komt er in het kort op neer dat ik wat meer mijn bovenlichaam gebruik en mijn armen en zo voorkom dat mijn heupen het te zwaar krijgen, nou ik kan je vertellen, dat was een succes. De ballen gingen al vrij snel hoog en ver de lucht in. Echt zo’n lekker gevoel. Ik kan niet wachten tot mijn volgende les en op de meest vreemde momenten van de dag, op de gekste plekken, zoals in de badkamer, in de keuken, op het terras oefen ik op mijn speciale swing en geen spiegel of reflecterend raam is meer veilig. Altijd even kijken of mijn armen wel in de goede positie zitten. Ik hoop niet dat het heel veel gekker wordt!

Eén reactie op “Daar gingen de 1e golfballen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s