Voortaan mails van Mirjam!

Hoi, dat is even geleden hè. De laatste keer dat ik een blogje schreef was 4 juni. Ik heb even een time-out genomen, inspiratieloos zeg maar en eigenlijk ook een beetje druk. Even heb ik gedacht om helemaal te stoppen met bloggen, maar nee, het is toch te leuk om te blijven doen, maar ik ga het wel anders aanpakken. Ik was er te lang mee bezig. Ik stuur je vanaf nu met regelmaat een ‘mailtje’. Gewoon even vertellen hoe het met me gaat, wat ik beleef enzo.

De afgelopen twee weken heb ik het druk gehad en ik weet ook hoe dat komt. Ik wil ineens weer van alles nu het leven hier in Spanje weer zo goed als normaal is. Nou ja normaal, behalve dan dat je die nare mondkapjes op moet als je een winkel ingaat of op straat met teveel mensen bij elkaar bent, maar voor de rest merk ik er niet veel meer van. We pakken vaak een terrasje, lekker hapje eten erbij, glaasje wijn, goed voor de lokale horeca, want ach wat hebben die het zwaar. Ben benieuwd of het snel aantrekt na de 21e als de toerist weer welkom is. Fijn hè dat die grenzen weer opengaan. Ik heb meteen een ticket geboekt voor begin juli naar NL, snel mijn kinderen knuffelen na bijna een half jaar, kan niet wachten.

Goed nieuws: ik heb inmiddels mijn tweede golfles gehad. Wil het zo graag leren. Harry golft al jaren en het lijkt me leuk om dat samen te doen, maar het zal nog wel even duren voor ik de baan in kan, want het is me moeilijk. Dat wordt heel veel oefenen. Ik heb ook minder goed nieuws. Harry is vorige week gevallen, arm stuk, knie stuk. Of ik het even wilde verbinden, vroeg hij, maar toen ik het zag ben ik maar even naar de eerste hulp van het ziekenhuis gereden en daar komen we nu nog steeds iedere dag! Nou ja, we laten ons niet uit het veld slaan en genieten volop. Het weer is top, niet te warm, zacht windje, af en toe een wolkje, goed uit te houden zal ik maar zeggen. Tot snel, Saludos Mirjam

8 Reacties op “Voortaan mails van Mirjam!”

 1. Lieve Mir,
  Het is weer fantastisch om te lezen, ook ik heb het te druk gehad, want ik heb het gemist dat Harry gevallen is, ik bel snel, ik wil je graag blijven volgen, dikke xxx

 2. Hoi Mirjam,
  Wat heerlijk dat je bijna je kinderen in de armen kan sluiten hun zullen je ook heel erg gemist hebben in deze nare tijd!
  Wel blijvrn schrijven hoor het is zo leuk om te lezen!
  Jeetje ik hoop dat het al wat beter gaat met Harry maar met jou als zuster komt dat zeker goed😘
  Geniet van elkaar en van het heerlijke weer en ik hoopelkaar weer gauw te zien.
  Dikke knuffel Helen xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s