Transavia, hangmat, koolhydraatarm!

Hoi allemaal, Lekker begin van de dag zeg. Ik hang al vanaf 8 uur vanochtend in de ‘wacht’ bij Transavia en het is nu om precies te zijn 11.32 uur!! Niet te geloven toch. Ik begrijp best dat het meer dan druk is bij dat servicecenter, maar dat is toch geen verrassing? Waarom zetten ze niet een batterij studenten neer om deze piek op te vangen. Kijk normaal zou ik het via ‘Mijn Transavia’ oplossen, maar dat kan niet omdat mijn vluchttijden zijn gewijzigd en als je die niet goedkeurt kan je zelf niks meer, dan MOET je bellen. 11.44 uur. YES, ik heb contact gehad, vlucht is om geboekt en het was binnen 3 minuten geregeld! Als dat bij iedereen zo snel gaat vraag ik me af met hoeveel mensen ze daar zitten in dat servicecenter.

Nou ja, even wat leuks. Ik neem een klein hondje mee naar NL als handbagage via Stichting Vlieg een Dier. Voor mij een kleine moeite, voor het adoptiegezin groot geluk. Ik zal wat foto’s maken als ik met dat beestje aankom in Rotterdam, die laat ik je later zien. Gisteren is mijn nieuwe hangmat bezorgd, echt blij mee. Ik heb hem opgehangen bij de olijfboom, een super gezellig plekje. Er in komen is even lastig, zeker als je je handen vol hebt met je boek, je bril, je telefoon en een blikje drinken, maar als je eenmaal ligt is het heerlijk. Ik zei al tegen Harry ‘Als je me voortaan zoekt, lig ik in de hangmat’.

Nou, ik ga de keuken in, kokkerellen, we eten namelijk sinds vorige week koolhydraatarm, even wennen hoor, geen heerlijke pasta meer, geen broodjes, geen pizza, geen gebakken aardappelen en geen lasagne voorlopig! Maar het is voor een goed doel, er moeten wat kilo’s af. Vanmiddag staat ‘kip in braadzak’ op het menu met allerlei groentes dus ik ga die kip alvast lekker marineren. Geniet van je dag. Saludos Mirjam

3 Reacties op “Transavia, hangmat, koolhydraatarm!”

  1. Komt het toch allemaal goed en kun je nu heerlijk relaxen in je mooie hangmat! Fijn weekend!🥰

  2. Je kan ook online de vluchtennimzetten. Misschien handig voor de volgende keer.

    En ik vind Harry er nu al beter uitzien. Doorzetten hoor!

    En wel door blijven schrijven want ik vind het heel leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s