Voortaan Jut van Jul!

Hoi, ik ben er weer, terug van lang weggeweest! Ik pak het bloggen weer op en ga je vanalles vertellen over de dingen die ik meemaak in mijn leuke leventje. Mijn fantasie slaat af en toe op hol, dus weet dat werkelijkheid en fantasie dwars door elkaar heen kunnen lopen.

Is het je trouwens opgevallen dat ik de naam van de site heb veranderd van ‘Ik Mirjam’ naar ‘Jut van Jul’. Ik leg even kort uit waarom. Harry, mijn grote liefde, maakt dagelijks filmpjes voor zijn Facebook en YouTube kanalen en met regelmaat gaat het over de dagelijkse dingen in ons leven, over de reizen die we maken of over herkenbare situaties tussen man en vrouw en in die video’s noemt hij mij consequent Jut!. Het grappige is dat heel veel volgers ook echt denken dat ik Jut heet en dat merkte ik laatst op het vliegveld toen een mevrouw heel enthousiast vroeg: ‘Ben je het Jut?’

Ik heb net even op internet gekeken naar de betekenis van Jut en Jul:

Een raar, apart stelletje, twee tortelduifjes, een echtpaar dat opvalt te midden van de grijze massa en het klootjesvolk!

Ach het klopt wel, het klopt niet …. hier mag iedereen zijn eigen invulling aan geven.

Veel plezier, Jut

Hieronder een video uit de afspeellijsten Jut en Jul!

Op YouTube vind je alle video’s van Jut en Jul!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s