13 augustus, ons begin!

‘Hoe hebben jullie elkaar eigenlijk ontmoet?’. Haha, dat is een mooi verhaal. Ik vertel de korte versie! Het was zondagmiddag half 3, 13 augustus 2017 en ik zal het nooit vergeten. Ik ging met m’n dochter naar De Kuip. Lekker samen een potje voetbal kijken. Feyenoord speelde tegen FC Twente. Nou niet echt een topwedstrijd, maar dat maakte ons niet uit. We werkten allebei veel voor de club, het was onze grootste klant, en als je dan kaarten ‘over’ hebt is het leuk om zelf een keertje naar een wedstrijd te gaan. Geen vervelende kaarten hoor, van die business kaarten zodat je ook echt goed zit, een hapje en drankje voor en na de wedstrijd en je auto lekker voor de deur mag parkeren. Gewoon comfortabel! Dus daar gingen we. Er zouden nog drie collega’s komen en de laatste kaart had ik gegeven aan Harry Vermeegen.

‘We zorgen dat we lekker op tijd zijn hoor,
ik heb echt geen zin om naast die drukke man te zitten’

Ik kende de man niet persoonlijk. Ik had natuurlijk wel veel over hem gehoord en net als velen kende ik zijn programma’s, maar eerlijk gezegd meer van horen zeggen dan dat ik daar zelf nou zoveel naar gekeken had. Maar goed, ik wist dat hij in de stad was en via via nodigde ik hem uit voor de wedstrijd van de 13e. Ik weet nog heel goed dat ik vooraf tegen m’n dochter zei: ‘we zorgen dat we lekker op tijd zijn hoor, ik heb echt geen zin om naast die drukke man te zitten’. Het tegendeel gebeurde. Ik zat de hele wedstrijd naast hem! Hij op stoel 18, ik op 19. En ik hoor mijn dochter, bij het begin van de tweede helft, nog heel zachtjes tegen me zeggen: ‘mam, wat doe je raar!’. Ik keek haar aan en had geen idee wat ze bedoelde. Inmiddels zijn Harry en ik vier jaar getrouwd!

4 Reacties op “13 augustus, ons begin!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s