Mijn nieuwe vriendin is Padel!

Er is iets leuks in mijn leven gekomen, een nieuwe vriendin en ze heet Padel! Ze is heel bekend in Spanje en krijgt nu ook steeds meer volgers in Nederland. Padel kan je uitputten, laten zweten, laten lachen en enorm laten balen. Padel is geen tennis, het is geen squash, maar een mix en dan net effe anders en er zit een raar racket bij. Dat racket is een van de dingen die het spelletje zo moeilijk maakt voor mij, het is te kort! Ik sla nogal eens mis of veel te hard en ik denk dat dat komt door mijn squash verleden. Dat verleden maakt dat ik er nog niet zo goed in ben, maar juist daar zit de lol, de kern van het plezier van padel. Je hoeft er niet goed in te zijn om er enorm van te houden en van te genieten en dat geldt ook voor het groepje waar ik mee speel. Zij kunnen er ook bijna allemaal geen hout van! En het lollige is dat we dat allemaal helemaal niet erg vinden, dat we het juist ontzettend naar ons zin hebben en veel lachen. Dat is het leuke van padel!

Dankjewel Padel, ik hou van je…

2 Reacties op “Mijn nieuwe vriendin is Padel!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s