JUT | VOORSTELLEN

Aangenaam, ik ben Jut, bijgenaamd Mirjam. Een vijftiger, vrouw van, moeder van, sinds kort oma van, baasje van, ondernemer en levensgenieter. Mijn leven speelt zich grotendeels af in Spanje maar ik pendel met grote regelmaat naar Nederland. Eind 2017 ben ik aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven begonnen. Ik heb grote ingrijpende beslissingen genomen, mijn hart gevolgd en mijn leven drastisch omgegooid. Ik vind het leuk om te schrijven, te bloggen en mijn ervaringen te delen.

Mijn blogs gaan over de lol in m’n leven, m’n grote liefde Harry, de waan van de dag, de dagelijkse onzin, de liefde voor reizen, Spanje, Italië en over mijn Mechelse herder Pep. Werkelijkheid en fantasie lopen soms dwars door elkaar heen!

Geniet ervan, Jut

‘Je hart volgen geeft je vrijheid’

‘Ik knijp elke dag uit tot de laatste druppel’

Je kunt me ook volgen via Facebook en Instagram (mirjamvermeegen) en Pep via Instagram (pep_malinois)